Прес-центр22 червня 2017, 08:06

Новини АТО: на Луганщині поранено українського військовослужбовця

Вчора ввечері внаслідок ворожого пострілу з протитанкового ракетного комплексу поблизу села Кримське Новоайдарського району зазнав поранень наш захисник.

Протягом минулої доби об’єднані російсько-терористичні бандформування 13 разів порушували «режим тиші» вздовж лінії розмежування.

Зокрема, у напрямку міста Попасна, сіл Троїцьке, Новозванівка і Новоолександрівка шість разів відкривався вогонь з 82-мм мінометів, автоматичних і протитанкових гранатометів, БМП, великокаліберних кулеметів й стрілецької зброї. Також у районі працював ворожий снайпер.

По укріпленнях сил АТО поблизу міста Щастя, сіл Кримське і Лобачеве Новоайдарського району чотири рази застосовувалися 82-мм міномети, автоматичні та протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети, а також стрілецька зброя.

У напрямку смт Станиця Луганська, села Валуйське, урочища Шарів Кут бойовиками тричі використовувалися гранатомети різних типів, великокаліберні кулемети і стрілецька зброя. У результаті обстрілу пошкоджено шибки та стіни у житловому будинку по вул. Чехова.