Прес-центр15 березня 2017, 12:03

Обласна влада контролює перебіг демонтажу аварійного будинку у Лисичанську

Сьогодні, 15 березня, заступник голови облдержадміністрації Володимир Гуц провів засідання штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що сталася у м. Лисичанську внаслідок руйнування житлового будинку № 17, квартал Східний.

 

У заході взяли участь представники структурних підрозділів ОДА, Лисичанської міськради, ДСНС в Луганській області, Державної екологічної інспекції у Луганській області та співробітники правоохоронних органів.

 

На засіданні розглянули питання оцінки та контролю за станом демонтажу цього житлового будинку.

 

Члени штабу обговорили можливість консервування фундаменту аварійної будинку зі збереженням необхідних комунікацій та за певних обставин використати для будівництва нової споруди.

 

Також Лисичанській міськраді було доручено створити тимчасовий проїзд для спеціального автотранспорту рятувальників, який не був передбачений підрядником робіт.

 

Крім того, наприкінці березня у Лисичанську відбудеться засідання міської ради, де буде розглянуто питання щодо проведення ремонту 8 квартир комунальної власності, які були надані жителям будинку відповідної форми власності.