Прес-центр28 липня 2023, 09:07

Очільник Луганщини Артем Лисогор узяв участь у погашенні марки «Служба безпеки України»

Урочиста церемонія відбулася в рамках святкового заходу «Незламна Луганщина», присвяченого Дню Української Державності.

«Луганщина сьогодні - найгарячіша точка на військовій мапі. Наші захисники щодня відбивають по декілька ворожих атак. Тож «Укрпошта» робить надважливу справу, фіксуючи у марках події цієї війни та подвиг її Героїв», - звернувся очільник Луганщини Артем Лисогор до гостей свята.

За визнання внеску Служби безпеки України у боротьбу за незалежність нашої держави «Укрпошту» подякував Перший заступник начальника Головного управління – начальник 3-го управління СБУ в Донецькій та Луганській областях Віталій Винниченко.

Поштова марка «Служба безпеки України» завершує серію «Слава Силам оборони і безпеки України!» Кожен набір із цієї серії марок представляє окремі роди військ, бійці яких звільняють територію нашої країни від російських загарбників. «Укрпошта» вже ввела в обіг марки, присвячені безпосередньо «Гвардії наступу» та Головному управлінню розвідки Міноборони.

Як зазначив директор філій АТ «Укрпошта» у Луганській та Донецькій областях Максим Сутковий, тираж поштової марки складає понад мільйон примірників. Автор цього поштового випуску - заслужений художник України Олександр Охапкін.

До марки випущено конверт «Перший день», немаркований художній конверт та картку. Придбати новий випуск можна у відділеннях «Укрпошти» по всій країні, офіційному філателістичному онлайн-магазині та на маркетплейсах eBay і Amazon.