Прес-центр31 травня 2018, 09:05

Прагнемо та вміємо перемагати, – генерал-лейтенант Сергій Наєв

Учора, 30 травня, в Об’єднаному оперативному штабі під керівництвом Командувача об’єднаннях сил Сергія Наєва відбувся «круглий стіл», присвячений підбиттю підсумків першого місяця та всебічному аналізу поточної ситуації в районі проведення операції на території Донецької та Луганської областей.

У заході взяли участь командування Об’єднаних Сил, до складу якого входять представники всіх складових сектору безпеки і оборони, керівництво обласних військово-цивільних адміністрацій, командири оперативно-тактичних угрупувань та військових частин.

У засіданні «круглого столу» узяв участь заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко.

За «круглим столом» детально обговорено досягнуті результати запровадження нової форми проведення операції. Учасники заходу також порушили низку проблемних питань та визначили найефективніші шляхи їх вирішення.

«Відверта розмова учасників «круглого столу» дозволила поділитися кращими напрацюваннями щодо застосування сил і засобів, покращити взаємодію органів військового управління, військових частин та військово-цивільних адміністрацій. Практичний досвід першого місяця проведення операції засвідчив, що її учасники і надалі готові та мають все необхідне для виконання завдань за призначенням, та найголовніше, бажають та вміють перемагати», – підсумував Командувач об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв.