Прес-центр4 березня 2020, 16:03

Сергій Гайдай розглянув особисті звернення громадян

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай провів особистий прийом громадян. До очільника області приїхали жителі Лисичанська та Сєвєродонецька. Серед питань, з якими громадяни звернулися, були такі, що стосуються Луганського бюро судово-медичної експертизи, перерахунок пенсій ветеранам МВС України в Луганській області та забезпечення житлом.

По допомогу до Сергія Гайдая звернувся заступник начальника Луганського бюро судово-медичної експертизи зі скаргою на спроби масових звільнень у структурі органу. Також було відзначено, що наразі установа захищає свої права у суді. Очільник області пообіцяв звернутися до правоохоронних органів з вимогою виконувати свою роботу у рамках чинного законодавства.

Житель Сєвєродонецька, голова ГО «Ветеранська організація МВД» повідомив, що в Парламенті зареєстровано законопроєкт 4121, який стосується відновлення розміру виплат пенсіонерам-правоохоронцям. Для підтримки цього законопроєкту ветерани вже надіслали звернення до всіх нардепів від Луганщини. Сергій Гайдай висловив підтримку активним пенсіонерам МВД Луганської області.

Учасник Афганської війни, особа з інвалідністю внаслідок війни та переселенець звернувся до голови ОДА з проханням надання йому житла. Сергій Гайдай зазначив, що на цей час в області немає житла, яке б наразі надавалося інвалідам війни в Афганістані. Проте невдовзі влада міста Сєвєродонецька має укласти договір з німецькою стороною для будівництва двох дев’ятиповерхових будинків для потреб переселенців.