Прес-центр4 липня 2017, 17:07

Шляхи впровадження проектів розвитку територіальних громад розглянуто в облдержадміністрації

Сьогодні, 4 липня, відбулася робоча нарада з головами міських та селищних рад, яку провів заступник голови облдержадміністрації Вадима Данієляна.

У ній також взяли участь керівники структурних підрозділів ОДА, Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Луганській області, Луганського відокремленого підрозділу установи «Центр розвитку місцевого самоврядування», Агенції регіонального розвитку Луганської області.

Головним розглянутим ними на нараді питанням було впровадження проектів розвитку територіальних громад. Також обговорено створення нового освітнього простору в школах, Центрів надання адміністративних послуг, медичних амбулаторій, Центрів безпеки.

В.о. директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації Сергієм Медведчуком були висловлені недоліки та зауваження щодо підготовки інвестиційних проектів.

Також на нараді доповіли директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Юрій Стецюк, заступник директора Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Юрій Інкелевич, перший заступник начальника ГУ ДСНС України у Луганській області Микола Горохов.