Прес-центр17 листопада 2015, 17:11

У Сєвєродонецьку відсвяткували День студента

Сьогодні, 17 листопада, у Сєвєродонецькому міському палаці культури відбулись урочистості до Міжнародного дня студентів. Святкова програму для студентства підготував Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля. 

«Я всіх вітаю з Міжнародним днем студента, бо не тільки нинішні студенти, а всі хто в житті колись був студентом зберігає це відчуття, мабуть, на все життя. Цей день символізує той факт, що студенти найбільш ініціативна і прогресивна сила будь-якого суспільства. Зараз ми переживаємо важкі часи, але завдяки вашій небайдужості ми зможемо зробити нашу країну кращою в світі», – поздоровила студентство ректор СНУ ім. В. Даля Ольга Поркуян.
«Я вітаю студентів з їх святом. Це найгарніша пора в житті. Саме від вас залежить майбутня доля нашої країни. Бажаю вам бути громадянські активними та мати свою точку зору. Змінюйте дорослих, вчиться і досягайте результатів. Той хто опанує знання, опанує і свої мрії», – наголосила заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик. 
Кращих студентів університету було нагороджено грамотами.