Прес-центр9 листопада 2015, 10:11

У жовтні луганські спортсмени завоювали 91 медаль

Такі результати показали луганчани на чемпіонатах та кубках України серед дорослих, молоді, юнаків та юніорів, а також у світових та європейських першостях. 

Так, у жовтні наші спортсмени вибороли 23 золоті, 26 срібних та 19 бронзових медалей. Вони змагались з олімпійських та неолімпійських видів спорту, а саме: з кікбоксингу, велоспорту, акробатичного рок-н-роллу, важкої атлетики, карате.

Крім того, наші спортсмени відзначились на світових та європейських першостях.
Так, на чемпіонаті Світу з гирьового спорту луганчани вибороли 14 медалей: Іван Тачка – три золоті та одну бронзову, Данило Стешенко – три золотих, Євген Кононенко – три «золота», Михайло Руденко три «золота» та одну «бронзу».
На чемпіонаті Світу з гирьового спорту серед юніорів, юніорок, чоловіків, жінок та ветеранів луганчани завоювали 2 медалі: Даценко Богдан виборов золоту медаль серед юніорів, а Марія Васюніна срібну винагороду серед жінок.
На Всесвітніх іграх серед військовослужбовців, що проходили у Кореї, наші спортсмени також привезли 3 медалі. Так, Сергій Смелік на дистанції біг 200 м завоював сріблу медаль, Вікторія Терещук у командному заліку з сучасного п’ятиборства – бронза, а в плаванні на дистанції 100 м батерфляй Олексій Іванов піднявся на бронзову сходинку п’єдесталу.
Також спортсмени Луганської області гідно виступили на 8-му етапі серії Гран-прі 2015 зі стрибків у воду, та привезли 4 бронзові медалі: Анастасія Недобіга у синхронних стрибках з 3-м трампліна, Анастасія Недобіга у змішаних синхронних стрибках з 3-м трампліна та Ганна Красношлик і Влада Таценко у синхронних стрибках з 10-м вишки.