Прес-центр23 березня 2017, 16:03

У Білокуракиному обговорили нагальні питання розвитку району

У рамках робочої поїздки до Білокуракинського району заступник голови облдержадміністрації Вадим Данієлян провів нараду з питань передачі бюджетних установ, розташованих на території селищної ради, з загальної власності територіальних громад району у власність Білокуракинської селищної ради.

Також у нараді взяли участь голова Білокуракинської райдержадміністрації Сергій Іванюченко, голова районної ради Констянтин Бондаренко, Білокуракинський селищний голова Сергій Сірик та керівники структурних підрозділів Луганської облдержадміністрації.

Вадим Данієлян наголосив про необхідність дотримання вимог Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» усіма керівниками державних органів та органів місцевого самоврядування Білокуракинського району.

За результатами наради прийнято рішення щодо надання допомоги Департаментом освіти і науки та управлінням культури національностей та релігій облдержадміністрації у підготовці документів для прийняття у власність Білокуракинської селищної ради закладів освіти та культури.