Архів новин

27 августа 2017

Збірна мерів України виборола друге місце на Всеукраїнському турнірі з футболу

26 серпня у місті Сватове Луганської області відбувся  Всеукраїнський турнір з футболу, присвячений Дню Незалежності України та з нагоди 357-ї річниці від дня утворення міста Сватове. Вперше на поле відновленого стадіону «Нива» вийшли збірні команди мерів міст України, військовослужбовців Збройних Сил, ветерани футболу Харківщини (м. Куп'янськ) та Луганщини (м. Сватове).

На часі реформування та розвиток місцевого самоврядування

Луганське регіональне відділення Асоціації міст України провело засідання за участі виконавчого директора ВАОМС "Асоціація міст України" Олександра Слобожана та народного депутата України Віталія Курила. В засіданні регіонального відділення взяли участь міські та селищні голови Луганської області, а саме: міст Сватове, Кремінна, Старобільськ, Попасна, Щастя, Привіллля та об'єднаних громад - Новопсковської, Білокуракинської, Красноріченської, а також Петропавлівської селищної громади, яка увійшла до складу Щастинської ОТГ. До засідання долучилися також міські та селищні голови футбольної збірної команди Асоціації міст України, а саме смт. Сосниця, Чернігівська область, смт. Брацлав Вінницька область, м. Помічна Кіровоградська область, м. Гнівань Вінницька область, м.Дерижня, Хмільницька область, м. Хмельницький, м. Градіжськ Полтавська область, с.Новоданилівка, Запоріжська область.

Привітання до Дня Шахтаря

Шановні працівники вугільної галузі!

      Від імені Департаменту регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження облдержадміністрації та від себе особисто вітаю Вас з професійним святом!

Новини АТО: ситуація на Луганщині стабілізувалася

Протягом минулої доби об’єднані російсько-терористичні бандформування лише раз порушили «режим тиші» вздовж лінії розмежування.

У напрямку смт Станиця Луганська бойовики застосовували стрілецьку зброю.

Сили АТО вогонь у відповідь не відкривали.

Інформації щодо втрат та руйнувань не надходило.