Архів новин

24 августа 2017

Як налаштувати тюнер Т2 або телевізор на прийом сигналу з нової телевежі

Починаючи з 22 серпня почалося мовлення українських телеканалів у цифровому форматі Т2 із нової телевежі у Новоайдарському районі.

Для налаштування тюнерів Т2 та телевізорів з вбудованими тюнерами достатньо повторно просканувати частотний діапазон (провести автоматичний пошук каналів). Якщо українські канали не з’явилися, слід уточнити (змінити) положення антени.

Загальне положення антени повинно бути від північно-західного до північно-східного напряму – в залежності від місця прийому сигналу.

Для налаштування необхідно:

Результати конкурсу на ефірне радіомовлення в зоні проведення АТО від 23.08.2017

Проведено конкурс на ефірне радіомовлення в зоні проведення АТО.

Приховані потенціали задля розбудови громад

Заступник Виконавчого директора Асоціації Альберт Зінченко разом з радником ЛВПУ «Центр розвитку місцевого самоврядування» Дмитром Дрожжиним 21 серпня провели в Кремінському районі семінар-тренінг з питань підвищення спроможності громад щодо залучення додаткових ресурсів для розвитку відповідних територій та основ проектного менеджменту. 

Юрій Гарбуз: Зі святом незалежності всіх, у кого в серці прапор України

Обласні заходи з нагоди двадцять шостої річниці незалежності України на Луганщині сьогодні приймає місто Сватове.

Зранку разом із громадськістю голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз поклав квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку.

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія ГАРБУЗА з нагоди 26-ї річниці незалежності України

Дорогі земляки!

Щиросердно вітаю вас з Днем незалежності України!

Четвертий рік поспіль ми відзначаємо це найбільше державне свято в умовах неоголошеної війни Росії проти України. На варті незалежності держави стоять, по суті, її ровесники.

Тисячі кращих наших синів і дочок полягли у боротьбі за рідну землю. У вічній скорботі і пошані ми схиляємо голови перед їх героїчним подвигом.

Побажання миру рефреном звучить по всій країні, а особливо, тут, на Сході, мільйони жителів якого стали жертвами і заручниками військового конфлікту.

Новини АТО: на Луганщині внаслідок ворожих обстрілів поранено двох військовослужбовців

У результаті масованих обстрілів з 82-мм мінометів у напрямку села Новоалександрівка Попаснянського району та станкових і протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів по позиціях українських військовослужбовців поблизу села Кримське Новоайдарського району, зазнали поранень двоє захисників України.

Загалом, протягом минулої доби об’єднані російсько-терористичні бандформування вісім разів порушували «режим тиші» вздовж лінії розмежування.

Привітання до Дня Незалежності

Щиро вітаємо з Днем Незалежності України!

       Запорука державотворчого успіху – у громадянській злагоді, високій відповідальності за доручену справу, в об’єднанні зусиль мільйонів громадян вільної і незалежної України в єдиному прагненні – сумлінною працею зміцнити силу і славу Вітчизни.