Прес-центр14 серпня 2017, 11:08

50 підприємств Луганщини планують взяти участь у CXID-EXPO-2017

12-13 вересня у Києві в приміщенні Торгово-промислової палати України (вул. Велика Житомирська, 33) відбуватиметься захід CXID-EXPO-2017.

Його організаторами виступають Програма розвитку OOH (ПPOOH), Луганська та Донецька обласні державні адміністрації, Торгово-промислова палата України та Агенції регіонального розвитку Луганської та Донецької областей.

Представляти Луганщину у Києві будуть 50 підприємств.

Захід направлений на посилення ділової активності малого та середнього бізнесу на Донбасі через презентацію широкому загалу можливостей місцевих виробників та їхньої продукції. Керівники та власники бізнесу з усієї країни зберуться у Києві, щоб розширити та зміцнити ділові зв’язки між Луганщиною, Донеччиною та іншими областями України.

Центральним заходом CXID-EXPO-2017 є виставка-презентація бізнесів, поєднана з можливістю проведення ділових переговорів. Крім того, підприємці зможуть пройти навчання у висококваліфікованих бізнес-тренерів. На панельних дискусіях і презентаціях учасники дізнаються про історії успіху в бізнесі, інноваційні технології та відкриють для себе нову продукцію від місцевих виробників. Це унікальна можливість для малих і середніх підприємств розширити ринки збуту і знайти нові можливості розвитку своєї справи. Вхід на СXIД-ЕКСПО буде вільний для всіх зацікавлених.

Контактні особи з питань організації заходу від ПРООН: Володимир Іщенко, тел. 066-766-95-85, volodymyr.ishchenko@undp.org та Іван Мукомел, тел. 095-205-19-03.