Прес-центр20 квітня 2022, 21:04

Асоціація організацій осіб з інвалідністю підтримує 5000 сімей з Луганщини

«Він завжди робить те, що потрібно. Потім робить те, що можливо, але усім зрозуміло, що він  робить неможливе», - так про голову Луганської асоціації організацій осіб з інвалідністю Миколу Надулічного говорить очільник Луганщини Сергій Гайдай.

З перших днів війни Микола Надулічний допомагає тим, хто не може самотужки витримати випробування «руZZьким миром». У перші дні війни це була евакуація осіб з інвалідністю, наразі - збір та доставка гуманітарної допомоги землякам на Луганщину.

Його громадська діяльність відома не тільки в Україні, а й далеко за її межами, тому й довіра з боку міжнародних партнерів висока.

Днями в рамках проекту «Розповсюдження екстреної натуральної допомоги для людей, що постраждали від конфлікту на сході України», який підтримує Норвезька рада у справах біженців (NRC), волонтери Асоціації доправили до Сєвєродонецька перший гумвантаж.

«Крім забезпечення бомбосховищ та колективних центрів наборами для прибирання та засобами гігієни, роздачі людям наборів з товарами першої необхідності, в рамках проекту 5000 родин будуть отримувати допомогу протягом трьох місяців», - розповів Микола Надулічний.