Прес-центр8 серпня 2017, 14:08

Гравці зі Старобільська та Біловодська – серед кращих у пляжному волейболі області

На спортивних майданчиках фізкультурно-оздоровчого центру «Олімп» у Кремінній відбувся відкритий чемпіонат Луганської області з пляжного волейболу.

Участь у змаганнях взяли 14 команд зі Старобільська, Біловодська, Рубіжного, Сєвєродонецька, Кремінної та одна з Куп’янська Харківської області.

Так, за підсумками турніру перемогу святкувала команда Євгена Іванчука та Віталія Малиновського (Старобільськ/Біловодськ), друге місце посіли представники Рубіжного – Євген Чібіс та Ігор Казинець, бронзові нагороди приміряла пара із Сєвєродонецька та Старобільська Анатолій Одуд і Ігор Світличний.

Призери і переможці волейбольного турніру були нагороджені кубками, медалями, дипломами та цінними подарунками від організаторів та партнерів змагань.

Чемпіонат організовано завдяки дружній співпраці управління молоді та спорту Луганської облдержадміністрації, Федерації волейболу області, КУ ФОЦ «Олімп» за підтримки обласного відділення НОК України, Кремінської РДА та обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.