Прес-центр5 травня 2017, 19:05

Ми єдині у прагненні до миру, – Юрій Гарбуз зустрівся з духовними лідерами Луганщини

Сьогодні голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз зустрівся з керівниками та уповноваженими представниками обласних об’єднань та управлінь релігійних організацій.

Зустріч пройшла у довірливій атмосфері, де кожен з присутніх представників різних релігій та конфесій мав можливість висловитися.

«Сьогодні Луганщина переживає надскладні часи руйнувань і зневіри. Можна побудувати стіни і дах, але без духовного наповнення наш дім знову буде хитким. Духовність – це єдиний шлях до миру з собою і миру в країні», – зазначив Юрій Гарбуз. Він поділився з духовними лідерами області своїм баченням виходу з кризи, розповів про започатковані ним проекти «Змінимо країну разом!» та «Луганщина у нас одна».

До слова були запрошені всі учасники зустрічі. Піднімалися питання духовності в освітньому процесі, ролі церкви у громадському житті, впливу духовних лідерів на налагодження діалогу по обидва боки лінії розмежування.

Очільник області Юрій Гарбуз наголосив: «Ми всі виконуємо важливу місію – єднаємо людей на шляху до миру, адже ми єдині у цьому прагненні».