Прес-центр19 травня 2017, 16:05

Міжнародними партнерами затверджено перелік об’єктів інфраструктури Луганщини для відновлення

Сьогодні, 19 травня, у Києві перший заступник голови облдержадміністрації Роман Власенко взяв участь у засіданні Ради Проектів, які фінансуються Урядом Японії та впроваджуються Програмою Розвитку ООН.

У заході взяли участь заступник директора Представництва ПРООН в Україні Блерта Чела, заступник Голови місії, міністр-радник Посольства Японії в Україні Мічіо Харада, представники Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Під час засідання представлено та винесено на обговорення статуси проектів: «Відновлення соціальних послуг та налагодження миру в Донецькій та Луганській областях», «Програма відновлення та побудови миру», «Економічне відновлення та реконструкція критично важливих об’єктів інфраструктури у Східному регіоні України», які впроваджуються на території Луганської та Донецької областей.

Важливим моментом заходу стало подання списку нових об'єктів інфраструктури для відновлення в Донецькій і Луганській областях в 2017-2018 у рамках проекту «Економічне відновлення та розбудова життєво важливих об’єктів інфраструктури в Східних регіонах України».

У Луганській області такими об’єктами визначено водну насосну станцію у с. Стара Краснянка Кремінського району та Новоайдарський територіальний центр соціального обслуговування. Також затверджений резервний об'єкт – Центральне стерилізаційне відділення та протитуберкульозний кабінет Новоайдарського районного територіального медичного об'єднання.