Прес-центр11 липня 2018, 19:07

Незручний розклад руху транспорту та забезпечення житлом – хвилюючі питання на особистому прийомі громадян Юрія Гарбуза

Сьогодні, 11 липня, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз провів особистий прийом громадян.

Люди прийшли до очільника області за відповідями на питаннями, що стосувались забезпечення житлом, транспортної інфраструктури області тощо.

Дівчина з Сєвєродонецька, яка позбавлена батьківського піклування, звернулася до Юрія Гарбуза з проханням посприяти отриманню житла. Вона розповіла що на даний час працевлаштовується у ТОВ НВП «Зоря» та потребує покращення житлових умов. Голова облдержадміністрації дав доручення сприяти в вирішенні складної життєвої ситуації.

Жителька Білокуракинщини звернула увагу очільника Луганщини на проблему незручного графіку руху автобусів до райцентру. Очільник області доручив вивчити реальний стан часу відправлення та прибуття на кінцеві станції. Це дозволить покращити доступ жителів найвіддаленіших сіл до райцентрів та великих міст Луганщини.

Дідусь та бабуся загиблого учасника АТО прийшли до Юрія Гарбуза за допомогою у поліпшенні житлових умов для сина загиблого героя. Очільник області доручив надати соціальну та юридичну допомогу на всіх етапах розв’язання проблеми.