Архів новин

07 июля 2018

На Луганщині пройшов фестиваль української іграшки та гри

Вчора, 6 липня, у м. Кремінній відбувся ІІІ обласний фестиваль української народної іграшки та гри, на який зібралися представники закладів культури, народні майстри та творчі колективи з усієї Луганщини. За дорученням голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуза у заході взяв участь його заступник Юрій Клименко. Він привітав гостей та учасників свята, зачитавши звернення очільника області.

До уваги автомобільних перевізників та населення!

       З метою забезпечення соціальних гарантій у сфері транспортного обслуговування, на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України   від 14.03.2018 № 197 «Деякі питання надання пільг у готівковій формі з оплати проїзду усіма видами транспорту загального користування на міських, приміських та міжміських маршрутах» Департаментом проведено розрахунок середньої вартості проїзду у міському комунальному транспорті в області станом на 01.01.2018.

Новини ООС: На Луганщині ворог продовжує порушувати умови «хлібного перемир‘я»

Протягом минулої доби та після опівночі російсько-окупаційні війська 5 разів порушували режим припинення вогню вздовж лінії розмежування.

Зокрема, у напрямку Кримського Новоайдарського району відкривався вогонь з автоматичних, підствольних та протитанкових гранатометів, БМП та стрілецької зброї. 

По укріпленнях українських військовослужбовців поблизу Старого Айдару Станично-Луганського району вівся обстріл зі стрілецької зброї.

У напрямку Троїцького Попаснянського району зафіксований вогонь зі стрілецької зброї.