Архів новин

21 июля 2018

Проведено моніторинг соціально-економічного розвитку Луганської області станом на 20.07.2018

За даними, оприлюдненими Державною службою статистики України, структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних підрозділів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади проведено моніторинг соціально-економічного розвитку регіону.

З інформацією можна ознайомитись за посиланням.

Новини ООС: Бойовики знову обстрілюють Новоайдарщину

Сьогодні після опівночі російсько-окупаційні війська двічі порушили режим припинення вогню вздовж лінії розмежування.
Зокрема, у напрямку Кримського та Причепилівки Новоайдарського району застосовувались протитанкові та автоматичні гранатомети.

Звернення голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза з нагоди четвертої річниці визволення міст Рубіжне, Сєвєродонецьк, Попасна та Лисичанськ від незаконних збройних формувань

Дорогі земляки!

Чотири роки тому у ці липневі дні наші воїни відновили українську владу в містах Рубіжне, Сєвєродонецьк, Попасна та Лисичанськ. Згадуючи ті переломні події 2014-го року, ми відчуваємо, яке велике значення має український прапор на будівлі міської ради – не просто державний символ, а щит закону, безпеки та миру.

У боях за визволення від російських найманців віддали свої життя українські захисники. Ми у вічному неоплатному боргу перед ними та родинами загиблих. Наші діти та онуки будуть виховуватися на прикладах сучасних Героїв.