Прес-центр4 серпня 2017, 10:08

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія ГАРБУЗА з Днем Національної поліції України

Шановні співробітники Національної поліції України!

Щиро вітаю вас із професійним святом!

За два роки ви – досвідчені, загартовані роботою в умовах війни професіонали, та новачки, що за покликанням душі у цей непростий час стали на захист українських громадян, створили службу, яка є уособленням ефективних демократичних реформ, новим «обличчям» системи правопорядку.

На плечах поліцейських прифронтової області лежить надскладне завдання – забезпечувати мирне і спокійне життя, протидіяти тероризму та екстремізму.

Високий рівень народної довіри вимагає колосального професіоналізму, самовідданості та відповідальності. Але ви з честю виконуєте свої обов’язки, охороняючи законність та правопорядок на території області, гарантуючи спокій кожному її жителю.

Для Луганщини питання безпеки стоїть сьогодні на першому місці.  Тому, спільно з Міністерством внутрішніх справ ми робимо все можливе для покращення матеріально-технічної бази Головного управління Нацполіції в Луганській області.

Основні проблеми вже вирішені, але попереду іще багато роботи.

Я дякую кожному співробітникові Національної поліції України за нелегку службу на благо рідної країни і її народу!

Успіхів вам у роботі, здоров’я, сімейного затишку і мирного неба!

З повагою

Голова Луганської обласної державної адміністрації –

керівник обласної військово-цивільної адміністрації                         Юрій ГАРБУЗ