Прес-центр4 липня 2018, 08:07

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія ГАРБУЗА з нагоди Дня Національної поліції України

Шановні співробітники поліції!

Щиро вітаю вас із професійним святом.

Три останні роки стали вирішальними у становленні нової системи і нових стандартів роботи правоохоронних органів України. За цей час сформувалася довіра громадян до нового демократичного формування – Національної поліції України.

Забезпечення правопорядку в області, де п’ятий рік тривають бойові дії, – результативний показник нелегкої праці правоохоронців Луганщини. Вам вдалося досягти його у надскладних умовах: територія області розділена лінією розмежування, тут пролягає державний кордон з країною-агресором, сконцентрована велика кількість зброї і боєприпасів, а рівень соціальної напруги дуже високий. Окрім щоденної боротьби зі злочинністю, правоохоронці стали дієвою силою з протидії тероризму в нашому регіоні.

Для поліпшення матеріально-технічного стану правоохоронних органів та органів цивільного захисту населення, обласна влада розробила та впровадила програму їх підтримки. Так, протягом 2016-2017 років на її реалізацію з обласного бюджету було виділено понад 70 млн грн. Для поліцейських придбано спецавтотранспорт, рентгенустановку для вибухових робіт, комп’ютерний поліграф та системи відеоспостереження загальною вартістю майже 12 млн грн. Впроваджується система для посилення безпеки населення – «Безпечне місто».

У Станиці Луганській нещодавно було відкрито нове відділення Нацполіції. Ця подія є беззаперечним свідченням нашого бажання убезпечити від злочинності наших громадян у профронтовій зоні та назавжди повернути український закон на окуповану територію.

Я щиро вдячний кожному поліцейському за його тяжку працю заради нашого спокою та на благо Батьківщини!

Бажаю вам міцного здоров’я, добробуту, морального задоволення від встановлення справедливості і служіння Українському народові, поваги від людей і турботи від держави.

Мирного неба!

Слава Україні!

 

З повагою

Голова Луганської обласної державної адміністрації –

керівник обласної військово-цивільної адміністрації                         Юрій ГАРБУЗ