Прес-центр3 травня 2017, 13:05

Проведено регіональні змагання V Всеукраїнської спартакіади «Сила духу»

У місті Рубіжне на базі відокремленого підрозділу «Рубіжанський політехнічний коледж імені О.Є. Порай-Кошиці Луганського національного університету імені Тараса Шевченка» проведено відбірні регіональні змагання V Всеукраїнської спартакіади «Сила духу».

Мета спортивного заходу – підтримка потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, у тому числі інвалідів внаслідок трудового каліцтва, підвищення цілеспрямованості у подоланні особистих фізичних меж, реабілітації засобами фізичної культури і спорту для подальшої адаптації у суспільстві, залучення органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадськості до проблем потерпілих на виробництві.

Організатор – управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Луганській області.

Участь у заходу взяли спортсмени з міст Лисичанськ, Рубіжне, Сєвєродонецьк, а також із Кремінського, Попасняньского, Станично- Луганського та Старобільського районів. Вони змагались у таких видах спорту: армспорт, бомбаскет, гирьовий спорт, дартс, настільний теніс та шахи.

Подяку Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Луганській області вручено директору Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Елеонорі Поліщук за уважне ставлення до проблем цієї категорії громадян.