Прес-центр11 квітня 2022, 09:04

Сергій Гайдай: ви живі, тому що російський снаряд ще не влучив у ваш дім чи підвал – евакуюйтесь, автобуси чекають, маршрути наші військові максимально убезпечили

Ті ж самі п’ять «гуманітарних коридорів» погоджено на сьогодні, 11 квітня.

Автобуси вже чекають на жителів області в Лисичанську та Сєвєродонецьку, рушать в напрямках Попасної, Рубіжного та Гірської громади, – повідомив начальник обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Режиму тиші» під час евакуації дотримуються тільки українські військові. Російська армія цинічно порушує всі домовленості вже давно – майже постійно вивозити доводиться під ворожими обстрілами. Однак ми їздимо и забираємо людей, поки це фізично можливо. Не бійтеся евакуації. Головне – прийняти рішення та сісти до автобусу. Вже за кілька кілометрів набагато безпечніше, – зазначає Сергій Гайдай. – Ви живі, тому що російський снаряд ще не влучив у ваш дім чи підвал – евакуюйтесь, автобуси чекають, маршрути наші військові максимально убезпечили. Ворог організував показовий теракт в Краматорську, щоб ви боялися, а армії агресора було над ким знущатися, ґвалтувати та розстрілювати. Не залишайтеся наодинці із небезпекою – виїжджайте до безпечних регіонів України».

Місця зборів:
- Сєверодонецьк: проспект Хіміків, 28;
- Лисичанськ: ГТВ (РТІ), 40 років Перемоги; вул. Сосюри, 324, ДСНС;
- Попасна: вул. Первомайська, 42;
- Гірське: вул. Гагаріна, 13а;
- Нижнє: Паркова, 13;
- Рубіжне: вул. Чехова, 11.