Прес-центр8 серпня 2017, 17:08

Школярі зі Станиці Луганської відпочивають на Рівненщині

Вже більше тижня 14 дітей з навчальних закладів Станиці Луганської оздоровлюються у одному з санаторіїв Рівненської області.

Під час відпочинку юні гості з Луганщини ознайомлюються з історичними та культурними пам’ятками Рівненщини, традиціями місцевого населення.

Це стало можливим завдяки співпраці військовослужбовців Рівненського зонального відділу Військової служби правопорядку, представників Станично-Луганської РДА та Рівненської ОДА.

У свою чергу, військові правоохоронці організували для дітей заняття з армійського гарту та передали їм солодкі подарунки.

Нагадуємо, що військовослужбовці підрозділів Західного територіального управління ВСП, які виконують завдання у районі проведення АТО, надають шефську допомогу навчальним закладам, які знаходяться у безпосередній близькості до лінії розмежування сторін.

Учні з Луганщини протягом літніх канікул мають змогу оздоровлюватися у Західних областях України також за підтримки волонтерських, громадських, релігійних організацій та за участю місцевих органів влади.

За інформацією Міністерства оборони України