Прес-центр6 квітня 2022, 09:04

Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Кремінна, Рубіжне, Попасна, Гірське – евакуюйтесь! Росіяни почали нищити залізничне сполучення Донеччини, – Сергій Гайдай анонсував «гуманітарні коридори» на 6 квітня

У середу, 6 квітня, на Луганщині для евакуації населення працюватимуть п’ять «гуманітарних коридорів» – із Сєвєродонецька, Рубіжного, Попасної, Нижнього, Лисичанська.

«Вивеземо всіх бажаючих, якщо росіяни дозволять дістатися до місць зборів. Бо, як бачите, «режиму тиші» вони дотримуються далеко не завжди. Звертаюсь до кожного жителя Луганщини – евакуюйтесь, поки це безпечно. Вже в квітні ми не завжди можемо дістатися навіть до південної частини Рубіжного. Відсутній прямий «гуманітарний коридор» до Кремінної. Але, незважаючи на це, люди виїжджають звідти. Поки є автобуси і поїзди – користайтеся цією можливістю. Бо вчора росіяни пошкодили залізничне сполучення на Донеччині. Ремонт тривав декілька годин, поїзди затримувались. На щастя, відновили. Це ще один дзвіночок про небезпеку. Убезпечте себе та рідних», – наголосив Сергій Гайдай.

Місця зборів:
- Сєверодонецьк: проспект Хіміків, 28;
- Лисичанськ: ГТВ (РТІ), 40 років Перемоги; вул. Сосюри, 324, ДСНС;
- Попасна: вул. Первомайська, 42;
- Гірське: вул. Гагаріна, 13а;
- Нижнє: Паркова, 13;
- Рубіжне: вул. Чехова, 11.