Прес-центр31 травня 2022, 16:05

У Лисичанській багатопрофільній гімназії, яку знищили рашисти, мав би пролунати останній дзвоник – випускники зробили зворушливе відео

Сьогодні по усіх навчальних закладах Сєвєродонецького району мали б лунати останні дзвоники, але більшість випускників прощались зі своїми альма-матер онлайн.

Серед них й 70 вихованців Лисичанської багатопрофільної гімназії №17.

Нагадаємо, 100 - річна будівля навчального закладу, яка є частиною Бельгійської архітектурної спадщини міста, нещодавно була знищена ворожим вогнем. Тож, випускники та їхні наставники створили зворушливе відео, у якому зізнались у любові рідній гімназії та висловили надію на її відновлення після нашої Перемоги.

«У вересні до навчання мають стати 520 гімназистів, але у якому форматі воно відбуватиметься поки що не визначено. Лисичанська багатопрофільна гімназія – один з провідних навчальних закладів області, її випускники завжди складали ЗНО з високими показниками та вступали до кращих вишів України. Сподіваємось, що цього року буде так само», - розповіли у Департаменті освіти та науки облдержадміністрації.