Прес-центр4 серпня 2017, 14:08

У облдержадміністрації розглянули економічні показники діяльності міст та районів Луганщини

Сьогодні, 4 серпня, заступник голови облдержадміністрації Вадим Данієлян провів нараду щодо підготовки пропозицій показників, за якими буде оцінюватись результати діяльності райдержадміністрацій та міських рад.

У заході прийняли участь керівники структурних підрозділів облдержадміністрацій, територіальних підрозділів міністерств, та представники інших центральних органів влади.

На нараді обговорені показники оцінки результатів діяльності за якими буде здійснюватись оцінювання діяльності райдержадміністрацій і міських рад за напрямами: економічна ефективність, інвестиційний розвиток, фінансова самодостатність, ефективність ринку праці та соціальний захист, розвиток інфраструктури, відновлювана енергетика та енергоефективність, доступність та якість послуг у сфері освіти, запропонованих для включення в зміни до розпорядження голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації. Також під час наради було розглянуто питання періодичності надання показників та термін підготовки підсумкової оцінки діяльності територій.