Прес-центр10 серпня 2017, 16:08

У Сєвєродонецьку завершились тактико-спеціальні навчання силових відомств

8-10 серпня у м. Сєвєродонецьку відбулися планові тактико-спеціальні навчання, у яких були задіяні сили та засоби Служби безпеки України, Національної поліції України, ДСНС в Луганській області, Нацгвардії України та представники органів місцевої влади.

Учасники навчань відпрацювали систему оперативних, пошукових та запобіжних заходів з протидії терористичній загрозі та взаємодію під час проведення антитерористичної операції.

За оцінками керівників навчань з Антитерористичного центру при Службі безпеки України, учасниками продемонстровано високий рівень мобільності та злагодженості дій.

Зважаючи на близькість до лінії розмежування та високий ступінь ризику терористичної загрози, спецслужби та правоохоронці постійно вдосконалюють свій досвід з організації антитерористичної та антидиверсійної діяльності.

Організатори заходу сподіваються, що мешканці Сєвєродонецька з розумінням поставились до тимчасових незручностей, пов’язаних із проведенням масштабних навчань. Вони закликають громадян бути пильними і в разі виявлення підозрілих предметів чи отримання інформації щодо протиправних дій невідомих осіб, негайно повідомляти у правоохоронні органи області.