Прес-центр5 квітня 2022, 16:04

За минулу добу росіяни 51 раз обстріляли житлові квартали Луганщини, – Сергій Гайдай

Начальник обласної військової адміністрації повідомив, що минулої доби, 4 квітня, поліцією задокументовано 51 ворожий обстріл.

«Росіяни били з мінометів, ствольної артилерії, реактивних систем залпового вогню, застосовували авіацію. Вони відкривали вогонь по Сєвєродонецьку, Лисичанську, Рубіжному, Кремінній, Попасній, Гірському, Золотому, Новодружеську. Внаслідок обстрілів також пошкоджені декілька об’єктів цивільної інфраструктури та життєзабезпечення», – зауважив Сергій Гайдай.

Як і рятувальники, поліцейські Луганщини в найскрутніші часи працюють в посиленому режимі, документуючи факти ворожих військових злочинів, виявляючи мародерів, патрулюючи вулиці.

Крім того, вони допомагають доставляти гуманітарні вантажі найбільш уразливим верствам населення та до віддалених бомбосховищ, також вивозять звідти людей для евакуації.

«До речі, вчора під час евакуації з Сєвєродонецька та Лисичанська під обстріл у Новодружеську потрапила евакуаційна колона – було пошкоджено один автобус, люди поранень не зазнали», – нагадав очільник Луганщини.