Прес-центр9 вересня 2022, 11:09

Гуманітарний штаб для ВПО з Луганщини відкриють у Черкасах

Наразі завершується вирішення підготовчих питань відкриття Центру підтримки переселенців із Луганської області в Черкасах.

«За нашою інформацією, в області зареєстровано понад 9 800 жителів Луганщини. Наразі вони можуть звернутися до гумштабу у місті Корсунь-Шевченківський. Але для майже 10 тисяч луганчан цього замало. Тому вирішено було відкрити ще один центр підтримки. І саме в Черкасах. Займатися організаційними питаннями Сергій Гайдай доручив Попаснянській міській військово-цивільній адміністрації», - повідомив її керівник Микола Ханатов.

Також вирішується можливість участі у спільному проєкті Асоціації міст України та ЮНІСЕФ щодо створення куточка для навчання та розвитку дітей ВПО Попаснянської громади.

Нагадаємо, що для отримання гуманітарної допомоги через відділення «Укрпошти», мешканцям Попаснянської міської територіальної громади необхідно заповнити форму: https://bit.ly/3POrSF5 (телефон для довідок з гуманітарних питань за номером +38 (050) 645 1928 з понеділка по п'ятницю з 10:00 до 14:00).

Реєстр осіб, що потребують поліпшення житлових умов в частині отримання власного помешкання (заповнюється українською мовою, особою старше 18 років, яка є власником житла) доступний за наступним посиланням: https://bit.ly/3zMRcpn.

Для прийняття участі у анкетуванні щодо визначення потреб та організації роботи з надання безоплатної допомоги у сфері соціальних питань, заповнюйте форму тут: https://bit.ly/3ztu51U.

У разі виникнення загальних питань пишіть у месенджер на офіційній сторінці facebook (https://www.facebook.com/popasnavca), на email: vuconcom@ukr.net або телефонуйте за номером +38 (066) 697 84 10.