Прес-центр24 вересня 2022, 12:09

Луганські медики отримали протихімічні спецкостюми

Фахівці Луганського регіонального Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф вчергове отримали від ГО «Асоціації психологічного консультування та травмотерапії» гуманітарну допомогу – костюми хімічного захисту AlphaTec 4000.

Цей захист розрахований для виїзних бригад медицини катастроф першої черги, працюючих у зоні бойових дій. Ці костюми є винятковим захистом від органічних і неорганічних хімічних речовин, включаючи бойові отруйні речовини та необхідні для роботи на місті події з потенційною небезпекою, яка вимагає захисту використання захисного спорядження (рідкі або газоподібні, токсичні речовини, які є шкідливими при контакті з і шкірою і слизовими оболонками, випромінювання, механічний вплив. У разі такої загроз, це допоможе зберегти здоров‘я співробітникам Центру та врятує не одне життя пацієнтам.

Співробітники Центру висловлюють щиру подяку ГО "Асоціації психологічного консультування та травматерапії"Association of Psychological Counseling & Traumatherapy та безпосередньо члену правління Оксані Сивак за активну громадську позицію, людяність та увагу, а також подяка волонтеру Дмитру за професійну логістику.