Прес-центр16 вересня 2022, 15:09

Вогнеборці Луганщини допомагають іншим регіонам і готові миттєво вирушити в рідну область після її деокупації

У Харкові співробітників ДСНС Луганщини, які продовжують виконувати свої обов’язки в інших регіонах і готові миттєво вирушити в рідну область після її деокупації, під час урочистостей до Дня рятівника привітав Перший заступник начальника Луганської обласної військової адміністрації Олексій Смирнов.

Він підкреслив професійність і мужність наших рятувальників, висловив впевненість, що незабаром вони одними з перших зайдуть на визволену від ворога землю Луганщини, і вручив 11 нашим вогнеборцям обласні відзнаки.

Також за мужність і відвагу, виявлені під час виконання службових обов’язків, рятівники Луганщини отримали сьогодні нагрудні знаки «Кращий працівник МВС України», «За відвагу в службі», «Знак пошани», «За відвагу в надзвичайній ситуації», а також грамоти та листи подяки від ДСНС України та Головного управління ДСНС Луганщини. Усього було відзначено 37 рятувальників.

Ще семеро отримали чергові та спеціальні звання служби цивільного захисту у вигляді заохочення на одну ступінь вище, ніж передбачено штатом.

Хвилиною мовчання присутні згадали загиблих. Від початку повномасштабного вторгнення російської федерації віддали свої життя 43 співробітники ДСНС, троє з них - з Луганщини.